Helpende Plus | Gerardus Majella in Denekamp

 

Locatie

Aantal uren

Sluitingsdatum

Kun jij niet wachten om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf en een ander te halen? Dan zit je bij Zorggroep Sint Maarten op de juiste plek!

Teamwork!

Binnen Hof Harseveld kun je bouwen op een leuk en gevarieerd team dat bestaat uit 14 collega’s. Elke team bestaat onder andere uit een verpleegkundige die je kan coachen bij verpleegtechnische handelingen en een eigen contactverzorgende. Samen zorgen jullie ervoor dat de bewoners kunnen rekenen op kwalitatief goede zorg en een waardevolle dag.

Deel jij het enthousiasme van je collega's? 

Met een enthousiaste club doorzetters proberen we voortdurend het verschil te maken in het leven van onze bewoners en ambulante cliënten. Als helpende plus speel je hierin een belangrijke rol. In deze functie krijg je elke dag opnieuw de kans om onze bewoners te ondersteunen bij hun huishouden, een fijne daginvulling en bij hun persoonlijke verzorging.

Daarnaast kan jij als helpende plus, het zorgteam ondersteunen bij het verrichten van enkele verzorgende handelingen zoals delen van bepaalde medicatie en til- en transferhandelingen.

Ben je benieuwd naar onze locatie Gerardus Majella? Bekijk dan het volgende filmpje.

 

Blijven leren

Bij Zorggroep Sint Maarten werken mensen die altijd kijken wat beter kan en die durven te doen. Zo halen we voortdurend het beste uit elkaar. Ga je bij ons aan de slag, dan kun je er op rekenen dat we je stimuleren je persoonlijk te ontwikkelen en op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen in de zorg- en dienstverlening. Ook krijg je de kans om je verder te ontplooien en je te verdiepen in een expertise. Ben je nog in opleiding? Ook dan komen we graag met je in contact om te verkennen of je deze wellicht bij ons wilt afronden. We denken graag in mogelijkheden!

Leuk!

Goed zijn in je werk is één ding, doen wat je leuk vindt en waar je passie voor hebt is minstens zo belangrijk.  Bij Zorggroep Sint Maarten krijg je volop de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. We proberen voortdurend het beste uit elkaar te halen en zetten graag een stapje extra voor elkaar.

Hier staan we voor:

Deel je leven is de belofte van Zorggroep Sint Maarten. We kiezen er bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger leven. Herken jij jezelf in de kernwaarden die hierbij horen?

 • Zijn
  Ons leven doet ertoe, we mogen zijn wie we zijn en we zijn er voor elkaar.
 • Ontplooiend
  We zijn erop gericht dat mensen zoveel mogelijk doen wat ze kunnen en willen doen; we kijken altijd wat er beter kan en geven niet snel op.
 • Vitaal
  We hebben zichtbaar plezier in ons werk, zijn energiek en kunnen goed omgaan met onverwachte situaties.
 • Dorps
  Tijd nemen voor een praatje en moeite voor elkaar doen vinden we vanzelfsprekend. We kennen elkaar, willen weten wat er speelt en zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

Dit heb je in je mars:

 • Natuurlijk beschik je over een afgeronde opleiding tot helpende, aangevuld met het landelijk erkende keuzedeel helpende plus (deze zal binnen Zorggroep Sint Maarten worden aangevuld worden met een til-en transferscholing)
 • Je vindt het vanzelfsprekend én leuk om samen te werken
 • Je brengt niet alleen je talent maar ook een flinke dosis gezelligheid mee
 • Je staat klaar voor een ander en zet graag een stapje extra als dat nodig is

En dit hebben we voor jou in petto:

Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT. Je functie is ingedeeld in FWG 30. Daarnaast kun je gebruikmaken van allerlei extra voorzieningen zoals:

 • aanmelding bij pensioenfonds PFZW
 • korting op meerdere zorgverzekeringen
 • meerkeuzesysteem voor aanvullende arbeidsvoorwaarden waarmee je met fiscaal voordeel producten kunt aanschaffen of contributies verrekenen zoals:
  • (elektrische) fiets
  • tablet of laptop
  • smartwatch
  • mobiele telefoon
  • cadeaubonnen Bol.com of Coolblue
  • contributie van je sportschool of sportvereniging
  • contributie vakbond

Als we met elkaar in zee gaan krijg je bovendien volop de kans om nieuwe dingen te proberen, door te leren en het beste uit jezelf en anderen naar boven te halen.

Het aantal contracturen van je parttime contract kunnen we samen bepalen. Hierbij houden we vanzelfsprekend rekening met jouw wensen. We komen graag met je in contact om over de mogelijkheden te praten. 

Solliciteren?

Wil jij straks met net zo veel plezier naar je werk als je nieuwe collega’s? Aarzel dan niet solliciteer voor 28 mei a.s. via onderstaande button.

Twijfel je of deze functie bij je past of wil je meer weten over de inhoud, het team of de Zorggroep? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Hariet Vleerbos, lokaal manager, via telefoonnummer 06 – 10 56 33 78. Voor vragen over de procedure kun je bovendien altijd terecht bij één van onze HRM-collega’s via 06-12083697.

Oh, en voordat we het vergeten...

Om aan de slag te kunnen in de zorg is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.