Stage en leren bij Zorggroep Sint Maarten

Leerwerkplekken

Wil je ontwikkelen en verder leren, maar dat graag in de beroepspraktijk doen? Dan kun je bij Zorggroep Sint Maarten terecht voor opleidingsplaatsen in de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL). Je combineert dan leren met werken. Je volgt een opleiding aan het ROC en doet ervaring op in de thuiszorg en bij de locaties van Zorggroep Sint Maarten.

 

Stage lopen

Wil jij je talenten delen en ontwikkelen? En werkervaring opdoen? Dan ben je bij ons van harte welkom. Zorggroep Sint Maarten biedt verschillende stagemogelijkheden voor zorg- en behandeling opleidingen en voor overige opleidingen (ondersteunende diensten). Daarnaast kun je bij ons terecht voor je maatschappelijke stage.
 

 

Sint Maarten Academie

Onze medewerkers spelen een essentiële rol om een hoge kwaliteit op het gebied van zorg, welzijn en wonen te kunnen bieden. We dagen jou als medewerker dan ook voortdurend uit om het beste uit jezelf te halen en je te blijven ontwikkelen als professional. De Sint Maarten Academie biedt hiervoor op diverse wijze ondersteuning.

 

Afstudeeropdracht

Ben je op zoek naar een leuke en leerzame plek om je afstudeeropdracht te doen? We luisteren graag naar je ideeën en kijken samen met je naar de mogelijkheden voor een afstudeeronderzoek bij Zorggroep Sint Maarten.