EmailTwitterFacebookLinkedIn

Wat maakt werken bij Zorggroep Sint Maarten zo leuk?

Goed zijn in je werk is één ding, doen wat je leuk vindt en waar je passie voor hebt is minstens zo belangrijk. Bij Zorggroep Sint Maarten krijg je volop de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en door te leren. We proberen voortdurend het beste uit elkaar te halen en zetten graag een stapje extra voor elkaar. Onze collega’s vertellen in onderstaande video’s graag zelf over. Herken jij jezelf hierin en wil jij ook graag alle ruimte krijgen om je passie en talenten te delen met een ander? Bekijk dan onze actuele vacatures en ontdek zelf hoe leuk het is te werken bij Zorggroep Sint Maarten.

"Zorgen voor zelfstandigheid"

Ervoor zorgen dat een cliënt weer zelf een gebakje kan halen voor zijn bezoek. Het is het vergroten van de zelfstandigheid waar Marlou zo blij van wordt! Doordat ze zowel bij mensen thuis als in het verpleeghuis komt en ze per cliënt bekijkt hoe ze pijnklachten kan verminderen, is haar werk enorm afwisselend. Benieuwd hoe een dag van Marlou eruit ziet? Bekijk snel de video!

"Zorg met een lach"

Een luisterend oor, de juiste zorg en een flinke dosis humor. Als voormalig kok bij de marine zijn dit de ingrediënten waarmee Carlijn het dagelijks leven van de cliënten een stukje leuker maakt. Benieuwd hoe Carlijn ze aan het lachen maakt? Bekijk snel de video!

"Vertrouwen creëren"

Het stukje eenzaamheid onder ouderen wegnemen. Daar wordt Patricia gelukkig van! Wisselende activiteiten bedenken en uitvoeren, cliënten steun bieden of gewoon een gezellig praatje maken. Mensen voelen zich vertrouwd bij Patricia! Benieuwd hoe Patricia zorgt voor een dagbesteding waar cliënten op terugkijken met plezier? Bekijk snel de video!

"Verbeteren van de zorg"

Multidisciplinair samenwerken aan het verbeteren van de zorg en hiermee de kwaliteit van leven. Als specialist ouderengeneeskunde haalt Marjan hier enorm veel voldoening uit. Benieuwd naar haar visie op de behandeling en begeleiding van kwetsbare mensen? Bekijk snel de video!

"Persoonlijke aandacht"

Als je liefde geeft, dan krijg je deze ook weer terug. Aseel zorgt vanuit haar hart! Hierbij vindt ze persoonlijke aandacht erg belangrijk. Naast haar verzorgende taken, heeft ze dan ook vaak een goed gesprek met cliënten en is ze altijd bereid te helpen waar nodig. Benieuwd hoe Aseel cliënten ondersteunt? Bekijk snel de video!

"Plek geven aan ouderen en hun verhalen"

De levenservaring van oudere mensen blijft enorm fascinerend. Als maatschappelijk werker haalt Jolijn dan ook veel energie uit het begeleiden van cliënten naar een voor hen passende locatie. Hierbij heeft ze oog voor zowel de zorgbehoefte als de persoonlijke situatie van onze ouderen. Benieuwd waarvoor Jolijn zich nog meer inzet? Bekijk snel de video!