Stage lopen bij Zorggroep Sint Maarten

Voor wie:
Iedereen die een opleiding volgt op het gebeid van zorg, behandeling of ondersteunende diensten en graag werkervaring wil opdoen.

Meer info?
Sint Maarten Academie Zorggroep Sint Maarten
Tel. 088 - 000 52 00 of via academie@zorggroepsintmaarten.nl.

Talenten delen en ontwikkelen?

Wil jij talenten delen en ontwikkelen? En werkervaring opdoen? dan ben je bij ons van harte welkom. Zorggroep Sint Maarten biedt verschillende stagemogelijkheden, te weten:

Stageplekken voor zorgopleidingen
Volg jij een zorgopleiding en wil je graag kennis en ervaring opdoen in de praktijk? Dan ben je bij Zorggroep Sint Maarten aan het juiste adres. We bieden diverse stageplaatsen voor studenten die een zorgopleiding volgen.

In samenwerking met onderstaande opleidingsinstituten stellen we het aantal beschikbare stageplaatsen per opleiding vast.

Heb je interesse in een stageplek bij Zorggroep Sint Maarten? Geef je voorkeur dan aan bij de stagecoördinator van je opleidingsinstituut. Hieronder vind je een overzicht van de opleidingsinstituten waar Zorggroep Sint Maarten mee samen werkt.

Als student word je dan gekoppeld aan een beschikbare stageplek binnen één van de regio’s van de Zorggroep. Als jij gekoppeld bent neemt de medewerker Leren & Ontwikkelen van Zorggroep Sint Maarten contact met je op voor het plannen van een kennismaking.

Overzicht samenwerking opleidingsinstituten

Regio Dinkelland-TubbergenROC van Twente (MBO)
Saxion Hogeschool (HBO)
Regio LosserROC van Twente (MBO)
Saxion Hogeschool (HBO)
Regio OldenzaalROC van Twente (MBO)
Saxion Hogeschool (HBO)
Regio Friesland

ROC Friese Poort (MBO)
Friesland College (MBO)
Windesheim (HHBO)

NHL Stenden Hogeschool (HBO)

Regio Gelderland-UtrechtGraafschap College (MBO)
Aventus (MBO)
MBO Rijnland (MBO)
Windesheim (HBO)
Saxion Hogeschool (HBO)
HU Hogeschool Utrecht (HBO)


Stageplekken voor behandeling opleidingen
Volg je een HBO- of WO-opleiding en zoek je een leerzame en uitdagende stageplek voor je opleiding om praktijkervaring op te doen? Zorggroep Sint Maarten biedt stageplekken binnen de behandeldiensten voor onderstaande behandeling opleidingen:

 • Fysiotherapie (HBO)
 • Maatschappelijk Werk (HBO)
 • Logopedie (HBO)
 • Ergotherapie (HBO)
 • Muziektherapie (HBO)
 • Bewegingsagogie (HBO)
 • Voeding en Diëtetiek (HBO)
 • Geestelijke verzorging (HBO)
 • Psychologie (WO)

Wil jij graag stage lopen bij een van bovenstaande behandeldiensten? Laat ons dan weten via onderstaand formulier waar jij graag stage wil lopen en in welke periode. We laten je dan zo snel mogelijk weten welke mogelijkheden er zijn.

Stage plekken voor overige opleidingen
Volg je een MBO, HBO- of WO-opleiding en zoek je een leerzame en uitdagende stageplek voor je opleiding om praktijkervaring op te doen? Zorggroep Sint Maarten biedt naast stages voor zorgopleidingen en stages voor behandeling opleidingen diverse stagemogelijkheden binnen de volgende ondersteunende diensten:

 • Financiën & Control
 • Human Resource Management / Opleiden
 • ICT
 • Beleid & Kwaliteit
 • Facilitaire Dienstverlening / Inkoop
 • Secretarieel / administratief

Wil jij graag stage lopen bij een van bovenstaande ondersteunende diensten van de Zorggroep? Laat het ons dan weten via onderstaand formulier. Geef hierin aan op welke opleiding het gaat en bij welk opleidingsinstituut je de opleiding volgt, in welk leerjaar je zit en in welke periode je stage wilt lopen.
We nemen dat zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact over stagemogelijkheden

Wil je meer weten over de mogelijkheid van stages binnen Zorggroep Sint Maarten? Neem dan contact op met de Sint Maarten Academie. We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Wil je meer informatie over maatschappelijke stages en contactgegevens van de vrijwilligerscoördinatoren? Deze vind je hier.

Sint Maarten Academie
Telefoonnummer: 088 - 000 52 00
academie@zorggroepsintmaarten.nl