Sint Maarten Academie

Voor wie:
Bij Zorggroep Sint Maarten is het vanzelfsprekend dat iedereen blijft leren en ontwikkelen. De Sint Maarten Academie inspireert, stimuleert en faciliteert medewerkers om zich persoonlijk en professioneel te blijven ontwikkelen.

Meer weten?
De Sint Maarten Academie staat je graag te woord. Bel ons via 088 - 000 52 00 of academie@zorggroepsintmaarten.nl.

Haal het beste uit jezelf

Onze medewerkers spelen een essentiële rol om een hoge kwaliteit op het gebied van zorg, welzijn en wonen te kunnen bieden. We dagen jou als medewerker dan ook voortdurend uit om het beste uit jezelf te halen en je te blijven ontwikkelen als professional.

Waaier aan leeractiviteiten

De Sint Maarten Academie biedt een waaier aan leeractiviteiten voor professionele en persoonlijke groei die aansluit bij de ontwikkelingen binnen de zorg. Dit aanbod varieert van complete opleidingen tot kortdurende trainingen, e-learningmodules en klinische lessen.

Mobiel skillslab en e-learning

Daarnaast bieden we voor Verzorgenden (IG) en verpleegkundigen scholingen op het gebied van voorbehouden en risicovolle handelingen. We beschikken over een mobiel skillslab waarin we deze vaardigheden kunnen toetsen. Door het volgen van e-learningmodules kun je daarnaast werken aan je theoretische kennis op het gebied van voorbehouden en risicovolle handelingen.

Meer weten?

Voor meer informatie over leren binnen Zorggroep Sint Maarten kun je contact opnemen met de Sint Maarten Academie. We staan je graag te woord en proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Sint Maarten Academie
Telefoonnummer: 088 - 000 52 00
academie@zorggroepsintmaarten.nl