Leerwerkplekken bij Zorggroep Sint Maarten

Voor wie:
Studenten van het ROC in de sector Zorg en Welzijn

Wat is het:
Je volgt een opleiding aan het ROC en doet ervaring op in de
thuiszorg en de locaties van Zorggroep Sint Maarten

Meer info?
Sint Maarten Academie Zorggroep Sint Maarten
T. 088 – 000 52 00 of academie@zorggroepsintmaarten.nl.

Wil je je ontwikkelen en verder leren, maar dat graag in de beroepspraktijk doen? Dan kun je bij Zorggroep Sint Maarten terecht voor opleidingsplaatsen in de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL). Je combineert dan leren met werken. Je volgt een opleiding aan het ROC en doet ervaring op in de thuiszorg en bij de locaties van Zorggroep Sint Maarten.

BBL leerwerkplekken Zorg en Welzijn

Wij bieden BBL leerwerkplekken voor verschillende studierichtingen in de sector Zorg en Welzijn, zoals Helpende, Verzorgende IG en MBO-Verpleegkundige. Meer informatie over de inhoud van de opleidingen is te vinden op de website van het ROC bij jou in de buurt.

Leerlingen werken en leren gedurende de gehele opleiding bij Zorggroep Sint Maarten. Tijdens de opleiding worden zij in staat gesteld om zoveel mogelijk van de organisatie te leren en te zien, dit betekent dat leerlingen tijdens de opleiding gaan rouleren naar verschillende teams/afdelingen. Een leerling bij Zorggroep Sint Maarten krijgt een dienstverband van minimaal 24 uur aangeboden. We vergoeden 50% van de lestijd (4 uur per week).  Daarnaast ontvangt een leerling een leerlingensalaris conform de geldende cao.

Actuele vacatures leerwerkplekken

Houd onze vacaturepagina in de gaten voor actuele vacatures voor leerwerkplekken bij Zorggroep Sint Maarten.

Contact over leren en werken

Voor meer informatie over leren en werken bij Zorggroep Sint Maarten kun je contact opnemen met de Sint Maarten Academie. We staan je graag te woord. We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Sint Maarten Academie
Telefoonnummer: 088 – 000 52 00
academie@zorggroepsintmaarten.nl